Tuesday, January 19, 2021

JOM bertukar ke PG MALL

 ADA APA DENGAN PG MALL?1. Nak mudah faham PG Mall ni, dia macam Lazada, dia macam Shopee. Online shopping platform kita panggil.

2. PG Mall ialah online shopping platform yang dimiliki oleh orang Malaysia, Dato’ Wira Louis Ng. Beliau juga pemilik syarikat emas terkemuka di negara ini iaitu Public Gold Marketing Sdn. Bhd.

3. Kat situ kita boleh beli macam-macam barang. Yang ni memang kena explore sendiri PG Mall untuk tahu apa barang yang ada.

4. Kat PG Mall kita boleh daftar jadi shopper, kita boleh daftar jadi merchant. Kita boleh beli barang dan kita boleh jual barang.

5. Bestnya kat PG Mall ni ialah, kita boleh buat duit dengan membeli-belah di sana.

6. Kita juga boleh membina empayar PG Mall kita dan buat duit lagi setiap kali empayar kita membeli-belah di PG Mall.

7. Konsep dapat duit bila membeli ini dipanggil ConsuMerchant. Ia konsep perkongsian keuntungan melalui cashback yang diatur oleh PG Mall kepada setiap shopper yang membuat belian.

8. Nilai cash back belian sendiri bergantung kepada level kita sebagai shopper bermula dari 0.5% hingga 2%.

9. Setiap kali frontline shopper yang kita daftarkan membeli belah, kita akan mendapat 0.5% cashback.

10. Nak daftar sebagai shopper tiada bayaran. Free of charge.

11. Siapa dah jadi customer atau dealer Public Gold, automatik akan jadi shopper di PG Mall dan ikut level dalam Public Gold.

12. Once kita dah jadi shopper berdaftar di PG Mall, kita boleh bina empayar PG Mall kita sendiri. Ia secure dan tiada expiry date.

13. Setiap shopper tidak dikenakan sebarang syarat. Tiada belian minimum dan tiada belian tetap setiap bulan. Semuanya akan dikira dan dibayar cashback walau sekecil mana pun belian.

14. Cashback belian selama sebulan akan dijumlahkan dan dibayar pada 25hb berikutnya.

15. Jika jumlah cashback kurang dari RM100, ia akan dimasukkan ke dalam C wallet dalam akaun PG Mall kita.

16. Jika cashback lebih dari RM100, ia akan dimasukkan ke dalam akaun bank yang kita daftarkan dengan PG Mall.

17. Selain daripada buat duit dengan cashback, shopper juga boleh buat duit dengan Shake the World, Whats in the Box, free shipping, kupon-kupon diskaun dan jualan murah di PG Mall.

18. Belian di PG Mall boleh dibayar dengan banyak cara seperti C-wallet, online banking transfer, e-wallet lain seperti Touch’N’Go, Maybank QRPay, GrabPay dan lain-lain.

19. Bilamana penyedia e-wallet lain memberikan cashback kepada belian shopper, PG Mall tetap juga akan memberi cashback seperti biasa.

20. PG Mall juga dilengkapi dengan pelbagai syarikat pengeposan yang terkemuka di tanahair. Jadi shopper tidak perlu bimbang dengan belian di PG Mall yang akan sampai di depan pintu rumah dalam masa beberapa hari.

❤️ Hanya ikut 3 langkah mudah saja untuk mula membina empayar PG Mall anda dan menjana pendapatan pasif sekarang :
✅ Daftar sebagai shopper secara percuma dengan klik link berikut :
✅ Share referral link anda sebagai shopper atau share link produk yang anda suka di PG Mall kepada semua orang (siapa klik link tersebut akan jadi customer anda).
✅ Mula galakkan semua orang untuk shopping apa saja barang keperluan di PG Mall. Setiap pembelian memberi pulangan cash back kepada si pembeli dan juga introducernya.

Mudah kan?
Jom kita kembangkan empayar PG Mall kita sekarang jugak. Jangan bertangguh lagi.
Siapa cepat dia dapat.

#thanksKAB

Kalau nak tahu lebih detail mengenai PG Mall, PG Group, Emas Public Gold, boleh direct whatsapp saya: https://wa.me/60182925965

No comments: