Wednesday, April 14, 2010

jom join!

jalan2 kat blog kak afzan ni,jumpe kontest ni.tetibe teruja nak join.

sebab NEY punye beday seminit lepas tarikh tutup kontest ni(^_^)

so,mane lah tahu kalau2 tahun ni dapat adiah novel,yela NEY tak pernah dapat adiah novel as beday present~

die punye novel review pon cam best,so ape lagi,setelah dah lame tak bace novel,alangkah seronoknye kalau JAJA love DIN jadi penyambung hobi membace novel~

anyway, epy belated birthday tok kak Afzan! semoga panjang umur,cepat bina masjid taw(^_^)

2 comments:

Lin Creshk said...

cantik hadiah tu... tentu orang yg memakainya lebih cantik nanti

ney said...

tenkiu~