Sunday, May 9, 2010

terima kasih daun keladi

pertama sekali, mekaceh yang tak terhingga kepada cik FIKAH kita kerana sudi memberi award ini kepada saya.(ceh,ayat macam dapat trofi kat ABPH je)

BLOG NEY tak INTERESTING? tak tahulah nak komen ape.semua bergantung kepada readers dan followers untuk menilainya. but, tenkiu so much for those who keep my blog living(^_^)


Terms & Conditions for the AWARD.


1. Thank and link the person that gave you the award
2. State 7 things about yourself

maka, 7 menda yang kamu tak tahu pasal NEY:

-NEY takot guruh,petir dan kilat. malam-malam lari tidur bilik adek kalau ade guruh~
-NEY suka nanges. kalau tak nanges at least once a month,da kira pecah rekod tu~
-NEY pernah lompat dari tingkat satu masa zaman sekolah sebab pintu pagar tangga dah kunci.lagipun NEY masuk sekolah secara HARAM time tu~
-NEY tak pandai masak.tapi NEY master teori nak masak.sebab belajar teori je,praktikal nye tak lagi~
-NEY suke baby,but menyampah bila baby melalak kuat2~
-NEY garang cam kucing~
-NEY di panggil 'budak senyum' masa kerja kat rasamas~

dan dengan ini,NEY nak dedicate award ini untuk SEMUA FOLLOWER the humming bird.sila-sila ambil award ini~

5 comments:

MissXYZ said...

slm...
kita knl ke? huhu
sy dlu penah study kt shah alam...
tak tau la klu kta penah jumpa kt mane2 ke...

MissXYZ said...

congrate... dpt award tu... =)

ney said...

tataw la,nak ckp cam kenal,awak tak bg hint who are you..kenal dalm dunie blog kot~

bdw,tenkiu~

fikah mus said...

sama2 kasih sayang..
heee.
bila dah tak keje ni, nak hepdet pun senang kan??
sambil2 jadik suri rumah tangga berjaya kita ni..
hee.

hon said...

eyt,dpt ag award~
congratulation=)
ley jd blogger tkenal one day kn..