Monday, May 23, 2011

my x5: dalam kenangan

hyep! you all pernah tengok phone ni?

NEY pernah ade phone ni. but mine was pink in color. 

mane pergi phone tu sekarang? dalam lubang jamban library uia. LUBANG JAMBAN ye readers sekalian.tapi maybe dah drag away masuk ke tangki kot. kalau cakap kat orang,semua kata tula pergi tandas pon bawak phone. but bukan NEY sengaja bawak, kata orang, benda dah nak jadi..

ouh, enset ni orang bagi. pakai dalam 3 month, then jatuh. sayang kan... nak beli, NEY da round satu kuantan, kedai2 dah tak jual model ni..kata my mum, Allah ambil enset ni, sebab nak bagi yang lebih baek. and disebabkan mase tu minggu exam ( could you imagine how distracted NEY masa tu ), NEY kata dalam hati, takpe,mungkin Allah nak bagi NEY result yang ok exam nanti. nak redhakan hati


kenagan tinggal kenangan...


shhh: enchek Nizam, maaf jatuhkan enset kamu..

6 comments:

fikah mus said...

fikah pun bawak henpon masuk toilet gak cida. iyelah, benda dah nak jadi kan, kalau bukan kat situ jatuhnya, boleh jadi jatuh kat tempat lain kan??
bawak henpon masuk toilet bukan nak watpe, tapi kdg2 taktau nak tinggal henpon kat ne kalau letak kat luar.
kang hilang pulak kan.
takpela..ada hikmah tu.
mesti results gempak gila kan??
hehehe

jaya jr said...

haha,,orang kaye je buang tepon..sengaje tak sengaja belakang cerita..kui3

msredcheesecake said...

SALAM, MSRED PERNAH TERJATUHKAN JAM DALAM LUBANG JAMBAN...TAK LEH WAT PEPE...CUMA MERENUNG LUBANG JAMBAN U SELAMA 180 SAAT SAMBIL BERFIKIR....MACAMANA LA LEH JATUH NI?

HEEE

enchek nizam said...

Xpe2..kcik punye hal..

ainol akasyah said...

cmne lak ley jatuh dlm jamban..mesti kes msj ngan boyfie nie hehe

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

nas said...

ya ampunn.. kenangan..
da tersimpan rapi dalam jamban dan kini mungkin da mengalir kat logi kumbahan.. adoiii
harap2 pasni hati2 okay :)