Sunday, October 9, 2011

bila encheq Nizam tak bawak kereta

syaitan memang keje die suka menghasut kan..

syaitan 1: susah la kau nak keluar sekarang, tak best nye
syaitan 2: mesti boring kan tak boleh keluar selalu
syaitan 3: alaa, suruh je nizam tu sewa kereta, tak pon, pinjam keta kawan die ke...

aku as manusia biasa: emm, tak pelah, jimat cikit duet tak keluar selalu

and tetiba, malaikat berbisik...

malaikat: baguslah shahieda, tak de lah tambah DOSA kan..

sentaaap. damn you setan, pegi maen jauh2 lah, aku nak jadi baek!

1 comment:

Cik NurulZaty said...

nnt, ajak je zaty kuar k..

hee~