Thursday, May 20, 2010

award lagi (:

first of all,mekaceh yang terkira dengan jari kepada RINA 
kerana kesudian beliau memberi award ini kepada NEY.
 1- Apa yg bermain difikiran anda sekarang ni??
bila la nak sambung belajar,tak sabar nak daftar kat kuantan sebab da bosan cuti,nak jumpe dengan kawan2

2- Apakah nama samaran u'all??
nama samaran NEY la kot,coz kawan2 semua tataw sape NEY,bila dorang taw NEY=shieda,dorang pon ckap lah,kamu ke~

3- Berikan 3orang yg u'all sayang...
 3 je? sikit nye.. abah,mama,family,nak tambah ag ley?~

4- Panggilan utk siDIA
ask him~

5- Hadiah yg korang impikan dari seseorang yg istimewa..
emm,tak pernah la plak,ape yang die kac,NEY terima seekhlas aty

6- Blog mane yg korang suke visit??
yang tak pernah miss,blog2 kawan2 skolah+uia,yang lain tu,janji dorang update NEY pun datang menyibuk~

7- Tag kan kepada 15org rakan blogger korang..
mak aih,rramai nye nak kene tag ni~

1-nizam(sebab name die same dengan nizam NEY)
2-fikah (penyebab NEY start blogging)
3-mat din (rajin die datang blog NEY)
4-zaty (adiah besday die)
5-zahir (die-hard fan MU,btol tak?)
6-nurul (she's really photogenic) 
7- waniey ( my besties mase skola dolu2)
8-atiq (jiran sebelah dorm+kelas)
9- Ibu Mifzal ( ibu yg pemurah~ )
10- sky8men ( name sebenar kamarul zaman kan~)
11- cha'on ( die antara orang yang awal2 komen my blog )
12- mommyyus ( hot mama )
13- ariffda ( die pun mama yg besh)
14-miss XYZ ( NEY tak kenal die,tapi cam rase kenal)
15-CayUNk (die tak de blog,tapi die adelah pembace setie blog NEY~)

shhhh:sory NEY tak link kan kan blog2 yang ditag,busy ckit la,NEY anta kat shoutbox korg je,boleh kan~ 





    

14 comments:

cyunk said...

mekaceh bnyak2..
jgnla gtaw xde blog
malu la..
panggilan??hee

MissXYZ said...

tq ye... erm

suka_haha said...

wah.. dtg melawat blog ney pagi ni untuk amik award hehe...

ney said...

--->mis XYZ: u're most welcome~

ney said...

--->matdin: sila2 amek,tapi kalo da dpt,sory ea~

ney said...

--->cayUnk: hee,xpe2,tokse malu2~

Aidi-Safuan said...

name aidi-safuan takde? sedih tol la. :(

ney said...

alamak,aidi,sowi~naty next award ney kac aidi ea`

ila-ali said...

tahniah dpt award..

Mommyyus said...

sudahamek ye...ade kat dinding umah. thanks.

ARIFFDA said...

NEY..i baru check .. dh ambik award..otw nk posting..anyway..tq 4 4word award to me :)

ney said...

@ila-aliheee,mekaceh for d greeting~

ney said...

@Mommyyuswokeyh,happy blogging ya!~

ney said...

@ARIFFDAheee,mekaceh gak sudi amek award tu~