Monday, October 11, 2010

pemalas sungguh kau!

hohoho, cik NEY sudah menghupdate blog beliau! akhirnya, berjaya juga~

dah sebulan-2 bulan tak tgk blog,siyesly, mana pergi menghilangnya ke'passionate'an kau nak berblog niyh NEY..takda masa? takda internet? alasan-alasan-alasan. MUAK i TAW!

chillex ok,NEY da update ni, hasil daripada desakan pembaca2 tegar (ceeewah,perasan tak hengat la NEY).

NEY kekadang nak update,tapi bila online je, connection loss, potong stim betollah kan. lagi satu, blog NEY ni jarang citer2 pasal diri sendiri, so bila nak update, nak pikir nak citer pasal isu pe la kan,otak NEY malas nak fikir panjang2,so-----> tak update lah! hoho

so sekarang, i da decide, pasni nak tulis menda yang simple2 je like :

* hidup NEY sebagai pelajar RADIOGRAPHY yang berdedikasi (so called)
*pasal radiation2, kena la aplikasi+share maklumat ngan orang kan pe yang NEY da belajar\
*CINTA ??taknak la, bukan semua orang nak dengar and suka.NEY pun tak suka nak tulis..ngee
*dan apa2 seangkatan dengan course yang NEY nga amek sekarang

oh ye, nak post pasal Islam ni memang NEY try,even i'm not a good enough kan, tapi semua orang kena saling mengingatkan, tapiiiiii kan......

''SOMEBODY cakap ngan NEY, baik NEY mantapkan fardhu ain dulu, baru boleh berdakwah.''

REALLY???? memang macam tu ke?? could you tell me apa sebenarnya yang dia nak cakap tu?

oooooppsss, kang cakap lebih2, teremo plak. SORRY

ni gambar kawan2 NEY masa kami pergi Hospital Visit kat Hosp Sultan Ahmad Shah temerloh. try to spot me, sape btol, dapat aeskrem (*_*)


semoga ketemu lagi~ doakan supaya NEY rajin selalu~ tenkiu alls!

3 comments:

ハン・ドリフター said...

haa, aku tau,
orang yang bernama NEY tu tengah jaga kaunter kat belakang tu.. ops..

cayunk said...

haha...
konpemla yg paling comey d situ...
nk2,nk aiskrem..hehe

sEraiWaniEy.. said...

kalo wani...dgr isi ape yg org tuw ckp bknnye tgk siape yg berckp..kan?