Saturday, December 11, 2010

header baru =)

huhu,NEY da berjaya buat header sendiri taw. walaupun NEY tahu,header yang ney buat tu simpple je (tak canteq pon ney)..tapi bagi orang yang buat photoshop,buta cara nak edit2 gambar, buta coding, semua ni memerlukan keringat yang mengalir-ngalir~ fuuuhhhh.


 da berjaya buat, bila post,header tak centre,google2 ,cari tutorial nak centrekan header,buat banyak kali tapi tak jadi gak,akhernye amek mase almost 3 hour tok siapkan header+ post+ tukar layout..penat. takpe la,janji siap. =) boleh tidur dengan lenanya.



sshhh: esok,semua family NEY nak pi kuantan,konvoi 4 keta. besh2~ramai orang hantar NEY balik uia after cuti sem ni.(padahal dorang datang nak bercuti).

4 comments:

mie said...

nice!!!
simple but creative...
konvoi elok2..

cayunk said...

wah wah wah!
rminye kete,bnyaknye org..
cuti leklok ea..hee
kuantan nk jln ne?hehe
tahniah ney da pandai design sndri blog..cantik=)

Roxy zai said...

ehehehe..esok zai balik..haaha..ke KL je..xde org nak konvoi utk zai ke sini='(

O'gosh said...

cemana nak centrekan...wat la tutorial...hehe