Sunday, December 5, 2010

25 random things about NEY

Ney kena tag oleh Cik Fathiah Hamim,my ex-roomate mase dekat CFS dulu.
"Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it’s because I want to know you more."
so, lets check it out=)


 * kawan2 panggil NEY as shieda. only Nizam yang panggil i NEY 

 * kalau tidur,mesti pakai selimut. even waktu siang

 * takut menghadapi kegagalan.exam kalau dapat below than B pon takot.

 * sensitif. sangat.

 * i'm a mind reader


 * boros.tapi tidak untuk unbranded stuff

 * sleep like a baby. 12 hours per day.(kalau takda kelas)

 * currently trying to be like Nizam. kalau ade hafiz,mesti kena ada hafizah nya kan? =)

 * mesti baca something sebelom tidur. 


 * cembeng. 

 * tak suka study last minute especially tok subjek yang membaca.

 * habit: baca buku apa2 subjek macam buku cerita. lebih senang nak ingat and kekal lebih lama!

 * mesti baca Yasin before pergi exam. Yasin adalah kekuatan NEY

 * cepat insaf and cepat juga lupe diri. aishhhh

 * kalau nak tegur NEY, sila guna perkataan dan cara yang lembut. kasar? kena sumpah dulu la kot baru NEY ikut

 * ANTI asap. smoker? lagi 2x berdoa agar he will not be my hubby.


 * kuat makan. tapi akan pastikan cukup nutrient for every diet.

 * currently planning to be radiographer for 2 years, then nak majoring dalam MRI or SPECT for 2 years, sambung master, then nak jadi lecturer!

 * tak da lesen keta lagi.

 * teringin nak jadi wife tyme study. tapi bukan at degree level la. sebab pe? gatal nak tahu cabaran jadi isteri and student serentak =)

 * aiming to perform hajj before 40.insyaAllah

 * tak biasa guna aku. 

 * bila marah,tend untuk senyap.senyap se senyapnya.

 * manja. mengada-ngada sometimes

 * i'm a good listener and observer.


nak tag sapa? 


  NizAM - FiRDAUS - ANiP - WANIeY - SEhA

3 comments:

nasiha sakina said...

hahaha mind reader.

caner tu syieda??

part manje, siha sokong ;DD

Anonymous said...

hihihi...

Anonymous said...

Ini masalah saya benar-benar dipecahkan, terima kasih!