Wednesday, March 24, 2010

aku telah di tag

encheq hafizazmi17 telah men'tag' aku~fest tyme niyh,so sempena aku offday ini,berbesar hati lah diri ini menjawab soalan2 beliau(^_^)

1)Siapakah diri anda di rumah?
anak SULUNG yang mengade-ngade,kuat merajuk,suke buli adek2..ahakz

2) Siapakah anda di samping rakan?
kawan dorang lah,yang suke buat bunyi2 pelik, and the sleeping beauty..haha perasan!

3)5 benda yg anda idamkan tapi belum tercapai
- ade satu almari baju and satu almari kasut and satu almari bags
-nak hendset mahal
-duet dalam bank beribu-ribu lemon
-kawen and ade baby yang comey2,tapi takot pulak nak pregnant~hehe
-alamak,tak cukup lah kalo 5 je..hee

4) Siapakah nama pasangan anda?
ehem2, MOHD KHAIRULNIZAM AHMAD WAMI,si ucuk yang gemok~haha,jangan mara ea~

5) Ceritakan 5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda
-die kacak(yeke??)
-die sangat lah sengal>.<
-die tahu cemane nak handle aku~
-die mengade-ngade
-die just everything(^_^)

6) Bila tarikh anda couple?
kami berdue tiada ikatan.tak pernah pon die ajak kapel.tetibe je terserius>.<

7) Apakah pengalaman pahit anda bersama pasangan anda?
bile aku ditinggalkan selame 2 minggu.huhu T-T

8) Lagu tema cinta anda?
alamak,takde lah pulak. today was a fairy tale kowt

9) Apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?
i just love him as him~ kalau ubah,naty da xjadi NIZAM lah(^_^)

10) Tag 10 rakan anda
hehe,sape yang kene??

-miss zaty
-miss wawa
-miss fikah
-miss atiq
-miss bella
-miss waniey

kepade mangse2 aku,hehe,sowie ea,nak jawab boley,xmo jawab pon boley,tiada paksaan di sini,harap maklum~

oooopss,tak cukup seploh lah,takpe kan..hehehe

5 comments:

hafizazmi17 said...

weee.. A+.5 nih >.<

ney said...

haha,tenkiu2~

blog ambo said...

Tak idam nak mati dalam Islam dan dapat bertemu Allah...

Kesiannya kat anda...cinta dunia ada...

Haha...gurau je...

Wallahu A'lam...

ney said...

adoooi,makan dlam tuh...alamak cik the sword for Allah,jgn lah maek serius,mende ni wat suke2 je..terpulang lah kan nak tulis ape~

tapi jangan ingat kalau tak tulis,kite tak idamkan just like wat u said..

Allah itu maha mengetahui..

mekaseh,itu peringatan bagi sya..

yang pasti,semua org tak same..berdakwah bukan dengan hanye mebuat post pasal islam setiap masa.

harap maklum~

be mine said...

yeye...................
spe xepy ad nme kt c2~
terima kaseh bnyk2=)
pengakuan brani mati ni..
ni yg btmbh2 sa**ng=)
ngutuk org ea=P