Sunday, May 30, 2010

3 menjadi satu

NEY nak gabungkan semua tag dan award jadi satu boleh tak? hee,nanti tak payah buat banyak2, cuma orang yang kena tag lepas ni la kena rajin ckit~

first sekali, award yang NEY terima dari GadisComel. mekaceh banyak2 sebab sudi bagi kat NEY.
 sebenarnya,award ni ada soalan, tapi soalan dia sama dengan award yang sebelom ni NEY dapat,so kalau tak payah buat lagi,dimaafkan ea? (^_^)

secondly,tag dari kak IZA- happy tag (:

Adakah anda happy sekarang?
happy sangat (:

Kenapa anda Happy?
sebab traffic blog NEY da naek (:

Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
kalau dapat sesuatu yang memang diidamkan and dapat jumpa my NIZAM
Pernahkah anda menerima tag??
so far,ada la 3 kali kot.

Nyatakan warna yang anda suka.
pink, hitam+putih
Beritahu 5 orang yang anda mahu tag.
KIV dulu ea soalan ni,sebab bawah ni ada lagi soalan tag.

Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.Tulis panjang bejela pon takpa.
yang ni pon KIV dulu (:

Adakah anda happy dengan apa yang ada?
Alhamdulillah.... half a loaf is better than none rite (:

Lastly, tag yang  ke-3,dari cik Eikasyaza

banyak benor soalan dia(^_^)


 tindakan anda bila dengar bunyi kilat dan petir
huuu,NEY takut bunyi kilat+guruh,duduk diam sambil tutop mata

 reaksi anda bila ada orang mengutuk anda
kenapa ea,salah aku ke? tanya balik kat diri sendiri

 reaksi anda bila TERjumpa dengan artis favourite
nak snap satu pic boleey??

 maxis or celcom
celcom upax,gerenti jimat(:

 TIGA bad habit
malas mandi, bangun lewat and suka nanges

apa yang anda lakukan bila ada orang lain sebuk dengan hal anda
boleh tak jangan kaco?

 apa reaksi anda bila TERkentut busuk / kuat di khalayak ramai
buat bodoh sudah~ aku ke? hee
ok,untuk soalan kiv tadi, orang yang NEY nak tag adalah:

1)iemaZAIMAH ( die baru 18 tahun, bakal student UNITEN )
2)dieabella (yg ni NEY tataw la,kamu ada kembar ea? sebab tgk muka cam same)
3) jj-Jhawarangers (die study kat CFS,sama cam NEY,tapi NEY tak pernah jumpa dia pun)
4) fizieiji (ni uncle NEY,baru dalam dunia blog,jom singgah blog dia ramai2)
5) epul (dia baek,hee,orang klang tapi tataw area mana)

shhh: kepada sesiap yang kena tag, tak kesa la nak buat semua ke atau pilih mana yang anda suka,tapi ape yang penting? kerjasama award tu kena ambil (^_^) arigatou semua!~

6 comments:

redNing said...

rajin btol buat tag

mimi said...

salam... singgah sini...
nak tumpang banner boleh...klu x keberatan..maaf...blog nie cantik kak mimi suka...
nie alamat banner k.mimi

http://mimi-moneyonline.blogspot.com/2010/05/banner-sahabat-kak-mimi.html

pilih kt bawah tu...semua pitc motor..unik sikit..
oh ya...ini lg satu ..kalau sudi dapat letak 1 pun syukur..thanks

http://img185.imageshack.us/img185/522/mimipunyer.png
~~huge kak mimi~~tqvm..

ney said...

@redNinghehe,kalau tak buat kang,takot org kate ney sombong~

ney said...

@mimiinsyaAllah k.mimi,naty ney letak banner akak ye~

jaya jr said...

JJ datang ambik award dan tampal je eh..
tag rase penat pulak nk buat..
sebab baru buat semalam..huhu

ney said...

@jaya jrook,never mind lah~