Wednesday, May 12, 2010

Television vs handphone

 Bini macam TV, awek macam hand phone(HP)

tengok  TV bila kat rumah aje, tapi bila keluar bawa HP

takda duet jual TV ,bila berduet kita dok tukar HP

boleh dikira berapa kali enjoy depan TV ,tapi setiap masa maen dengan HP

TV sekali beli percuma sepanjang hayat, HP kalau kita tak bayar bil atau topup,service pun berhenti

TV selalunya besar,berabuk dan dah berusia, HP cute,slim dan 'portable' setiap masa 

tapiiiiii.....

TV tak pernah di serang virus, HP bila kena virus,terus kong!

jadi pilihlah TV..hargai isteri anda ~


sshh: suami tak kan makan luar kalau isteri tu pandai maen peranan kan(^_^)

15 comments:

NiZaM Limited said...

Laptop adalah bini no satu saye..
henpon no 2..tv xde dlm senarai..
ahaks..

ney said...

hehe,selalu kalau lelaki,keta die yg bini no satu~

SheY PuLL said...

tp 2, klu rosak kn beli baru...:)

Lin Kreshk said...

para2 isteri dan bakal-bakal isteri, dengar tu... heheheheh.....

http://cicaktonjeng.blogspot.com/

ney said...

epul:

hee,betul2,da rosak,tukar la baru kan~

Ibu Mifzal Arsyad said...

hish..kalau asyik bini je yg kena main peranan...pun x adil gak...dua2 kena give n take la...tp lumrah la manusia kan x pernah puas dgn apa yg dimiliki...x elok..x elok...

natsumiDyla said...

hehe. best entry :)

cyunk said...

kalo cam,nk bawak tv la ke hulu ke hilir..
senang2..tukar la nset jd tv..hehe

Aku said...

macam Aku skang ada hp je.
tv belum ada g...

tp bila Aku dah ada tv pun nnt,
hp still nak kne ada gak.

x gitu?

hakhakhak...

ney said...

@NiZaM Limitedtv belom ade calon ag tu~

ney said...

@Lin Kreshkhhaaa,bakal suami adn sang suami pon kene dengar jugak~

ney said...

@Ibu Mifzal Arsyadbetol tu ibu~dah ade stu,nak lagi satu~

ney said...

@natsumiDylaTENKIU~

ney said...

@cyunkcyg,tv tu besar la,cene nak bawak kesne sni~

ney said...

@Akuhahaah,xboleh2~