Tuesday, June 29, 2010

ditag, follower ke 333 dan terima kasih

sedar tak sedar,follower The Humming BIrd dah cecah 3++. terima kasih semua~ sebab no 333 ni cantik,so mari kita terjah blog cik Shiyda Aqma a.k.a my 333th follower:
 

yang keduanya,terima kasih juga kepada blogger-blogger yang support NEY,kata-kata semangat korang amat dihargai (: bukan senang kan nak terima muda2 dah ada banyak penyakit. arigatou!
lastly,NEY kena tag dengan cik AESYA dan encek WADUD :

20 THINGS ABOUT ME :)

1) name ney yang sebenar shahieda. so boleh panggil shieda instead ney.

2) ney anak sulung dari 4,tidur bilik sorang

3) sangat manja dan mudah tersentap

4) ney selalu sakit.kurang antibody kot

5) sangat suka makan tomyam dengan laksa,tapi terpaksa tahan nafsu sejak dapat renal stone ni.

6) ney kaki tidur. boleh tidur up to 18 hours..hee

7) tak pandai main satu sport pun. tapi tak tahulah kalau ada bakat terendam,sebab tak pernah cuba main.

8) ney boleh menanges tanpa sebab. tengok orang nanges,ney pun nanges sekali

9) alah dengan habuk and bulu kucing. nanti asyik aaauuuuchuum tak henti-henti

10) ney always fight untuk dapatkan hajat ney. sselagi tak dapat,macam rasa diri dah kalah. i'm not a loser.

11) ney penakut sikit la,tapi bila dalam kelompok tu semua penakot,ney tetiba jadi berani.

12) selalu ada masalah kecelaruan identiti.haha. sebab kadang2 baik macam ustazah,kadang2 emmm....

13) suka peluk orang and suka dipeluk. bagi ney,peluk itu tanda sayang.sampai la ni ney masih berkepit,tidur sama2 and pelok abah dengan mama.

14) jarang potong kuku sendiri sebab my dad yang akan potongkan every jumaat.

15) ney masih tak boleh jadi isteri orang sebab ney tak pandai masak lagi.ney hafal teori/resepi,tapi tak pernah buat practical.

16) jangan paksa2 ney,nanti ney jadi sangat keras.ney tak suka orang yang tak faham bahasa.

17) ney jarang kawan dengan lelaki,sebab lelaki yang kawan dengan ney suka perasan ney suka kat dia. rimas lah.

18) ney suka kumpul kasut. tapi ney tak suka pakai heels

19) blogging jadi part of my life,tapi rasa tension sangat bila takda idea nak buat entry baru.

20) ney teringin sangat jadi wanita solehah yang sebenar. tapi bukan mudah...

tag 5 people:


 




shhh: kalau dah pernah dapat,abaikan ya~selamat menjawab tag dengan exklas nye(: hehehehe




7 comments:

I n n z said...

wahh ~
ramai nyer followers dy ;)

Gurlinrainbow said...

ney . tenxs 4 ur tag yup ! btw jage kesihatan dear , cpat sembuh okeh =_=

Cylia Chel said...

thx utk tag tu..1st time kene tag..hihihi.. :)
kesihatan mmg kene jaga..(betol ckp shiyda aqma tu..)
kalu lom pndai msk tu xpe..sy pon xpndai lg..heheh..kan ade kelas masakan..
ni konfem ney rapat ngn ayah sampai ayah tlg potongkn kuku..

Cylia Chel said...

kite ade persamaan sikit lah..sy pun kaki tdor..
sy pun suka kasut gak..

MisZ NatH said...

oh cik ney :)

zee said...

tdo 18 jam tu biase je. hehehe.cuba tnye kalau ada kwn2 yg amek architecture, lepas submission/projek diorg tdo lame mane? haha

dah jwb.gighkan dan gagahkan diri jawab.mlm sket nnt br post. :D


"tak pandai main satu sport pun. tapi tak tahulah kalau ada bakat terendam,sebab tak pernah cuba main." haha. terendam. nice one.

cayunk said...

owh ciannye,tidak tmasok tag~hee=P