Wednesday, June 23, 2010

award dari cik izyan

NEY dapat award lagi (:

 1. Anda mesti beri pujian padaa pemberi award ni
mekaceh tak terhingga to CIK IZYAN sebab sudi bagi NEY award ni(: NEY suka pergi  kat blog dia sebab tuan blog dia canteq (:
 curi gambar cik izyan jap ea~

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg laen..
my cayang

3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni
langsai sudah~

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great
tak tahulah,tanya la my readers nape dia bace blog NEY yang banyak mengarut ni.. 



shhh:apesal blog ney cam mengong je ni,setting laen,publish jd laen...heeeee,bengang tol!




5 comments:

kay-N said...

nk jugak award~~ T____T..hehe..kidding2..

AesyaZealous said...

thanks weh.nnt ku amek

jaya jr said...

tahniah mendapat award..huhu

tOm said...

wahhh.. dapat award.. thanx ney.. sy amik tapi x wat entry ye.. tehehheh.. *malas le*

cayunk said...

tahniah ney n mekaceh~hee
the bestest blog ever to me~