Saturday, November 20, 2010

sepupu comel macam sepupu dia~

NEY tak ada ramai sepupu,sebab my mum anak sulung,adek2 dia banyak yang belom kawen. my dad pulak anak tunggal. so setakat 19112010 ni, NEY cuma ada 3 orang kezen. tapi NEY nak cite yang 2 orang je(yang sorang tu dah besar,da ta comel *_*)
.

okey sekarang memperkenalkan anak kepada pokteh+mokteh NEY.

si Kakak

NUR ALHIDAYAH BT ZULMUKHSHAR

dan 

si Abang
MUHAMMAD HANIF ALMAN B ZULMUKHSHAR

dorang adek beradek ni,beze die setahun je,so kadang2 macam kembar pulak,lagi2 adek dia da sama besar denagn kakak.selalu la kakak (Aya) ni berebut kasih ngan adek (Alman). mereka sangat2 cute,bila maen sama2, tapi sangat2 tak boleh blah bila sama2 merebut tempat di pangku mak dia. aish,nama pun budak kecik kan....

tengok 2 orang tu,comel2. yang kiri sekali tu my other sepupu.yang kanan sekali tu adek NEY yang bucuk!

Aya ni kalau barang dia,jangan harap orang laen boleh pegang. kalau merajuk je,mula la muncung2.

Alaman,pipi kamu sangat tembam,cubit cikit boleh?

alala,sedey nye muka Aya,tyme ni die gado ngan Alman,so kena pisahkan 2 orang ni.


NEY dengan Alman cam adek beradek tak? oh tidak,mata kami berbeza~


Alman,jangan korek idung depan orang ramai!

kan NEy da kata dorang ni macam kembar,sorang nak menyusu,sorang agy pun nak.

bila dah penat maen satu hari,dua-dua pun tido,aman sekejap la~

shhhh: Aya dengan Alman,naty da pandai bace,jangan lupa bace blog kak long ea~

13 comments:

F & A said...

cubitttt je pipi alman tuhhh. eeeeee. hehe
eh shda, macam mana shda post entry guna gengblogger tuh ek?

Anonymous said...

huuhhuhu..alman dan dayah mmg comel..

hamba_sufi said...

syida dah update...comelnye hanif tu..^_^...bowlat..

Anonymous said...

Wei k.long ko dh slh eja nama pokteh...sila btul kan blik..hahah

anis madu said...

alalala.. comelnye.. hehe

cyunk said...

best tol dpt cubit pipi bdk comey..
geram!!!!hee
comeynye laa...
yg besar 2 akaknye gak ke?hehe

hamboi2.....

ney said...

fa: memang selalu jadi mangse pon pipi alman tu~

ney said...

yah: hanif?hee,cam pelik plak org panggil alman as hanif~sebb his dad je yg panggil die hanif,tu pun kalo alman nga nakal~nway,die memng montel!

ney said...

cyg: cyg2,ney pon comel gak kan kan kan?~

cyunk said...

comey2...
comey sngt3..
tp pipi da xmcm alman da skng..huhu
dlu je sme..hee

Muhammad Fadhli said...

cute nyer pic last tu..hehe

sophie said...

Comeynyer!! semua comey

nas said...

maak aiii...cute2 la semua adik2....
jeles aku..cm nak peluk je...hehhehehe

nice la sbab ko sanggup duk kat blog aku selama 2 jam...terharu plak aku...hu3...padahal isinyer bese2 je~